Thomas Cargo Solutions neemt VéDéCar over

Vedecar

Thomas Cargo Solutions neemt VéDéCar over

18 november 2021

VéDéCarThomasCargoSolutions

Thomas Cargo Solutions heeft recent de overname van VéDéCar afgerond.

VéDéCar is een op-en-top Belgisch product dat in verschillende Europese landen verkocht wordt. Het is de grootste fabrikant in de Benelux voor koel- en diepvriescarrosserieën voor bestelwagens, vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens.

Lees hier meer over Thomas Cargo Solutions.

Een betere geografische dekking voor beide bedrijven

“De bedrijfsculturen en -waarden sluiten nauw bij elkaar aan”, aldus de bedrijfsleiding, Jelle De Clercq en Christophe Siccard. “Met deze overname wordt tevens de geografische dekking van beide bedrijven versterkt. Thomas Cargo Solutions zal de producten van VéDéCar mee opnemen in zijn productportfolio en zo een compleet gamma aanbieden.”

Thomas Cargo Solutions (opbouw van kranen, containersystemen, dépannageplateaus,…) is gevestigd te Gent en Merchtem. Met de aanwinst van VéDéCar komt daar eveneens een locatie in het noordoosten van het land bij.

Breder productgamma met lokale specialisatie

Vermits specialisatie cruciaal is, blijft elke site zijn specifieke productie behouden. Met een landelijk verkoopteam kan de combinatie Thomas-VéDéCar een zeer breed productgamma aanbieden, dat lokaal kan geserviced worden.

Voor meer informatie kan u onze websites raadplegen: www.thomascargosolutions.com  –   www.vedecar.be of Julie Dhaenens op julie@thomas.webdraft.be.

Je vindt Thomas Cargo Solutions op volgende sociale media: FacebookLinkedInInstagram

Je vindt VéDéCar op volgende sociale media: FacebookLinkedInInstagram

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Blijf op de hoogte van onze nieuwtjes en schrijf je in op onze nieuwsbrief.